Agenda

Day 1 - September 15th

 

            Policy Dialogue

09:00 - 09:30

Test Run & Opening

                                                                                    

09:30 - 10:15

Session I

                             Break (15 mins)                             

10:30 - 11:15

Session II

                             Break (15 mins)                             

11:30 - 12:00

Session III

                        Lunch Break (60 mins)                        

            Workshop I - Lectures

13:15 - 14:00

Session I

                             Break (15 mins)                             

14:15 - 15:00

Session II

                             Break (15 mins)                             

15:15 - 15:45

Session III

                                                                                    

15:45 - 16:00

YES Reviewers' Meeting

Day 2 - September 16th

 

            Workshop II - YES Challenge

09:00 - 09:30

Test Run, Opening &

Rules Announcement

                                                                                    

09:30 - 11:30

Session I

                        Lunch Break (45 mins)                        

12:15 - 13:45

Session II

                             Break (15 mins)                             

14:00 - 15:30

Session III

                             Break (15 mins)                             

15:30 - 15:45

YES Reviewers' Meeting

& Break

                                                                                    

15:45 - 16:00

Award Ceremony

 
 

Day 3 - September 17th

 

            On-Site Technical Practice

               Demo-Site Visiting (Physical Only)